SOS Alarm Help 3

 

Napomena : TRENUTNO NIJE U FUNKCIJI

Usluga dojavnog centra kao pomoćni, treći broj na SOS dojavnom uređaju, u vremenskom razdoblju od 07-19 sati
CIJENA USLUGE: 75,00 (PDV uključen) kn/mj

Idealna usluga za dodatnu sigurnost, ukoliko se Vaši skrbnici/staratelji/prijatelji/rodbina "igrom slučajnosti" nisu u mogućnosti javiti se baš kad Vam je pomoć nužno potrebna !!

SOS Alarm Help 3 je usluga dojavnog centra kao pomoćni, treći broj na SOS dojavnom uređaju, ukoliko se nitko ne odazove na Vaš poziv u pomoć. Usluga je dostupna u vremenskom razdoblju od 07-19 sati te se odnosi na SOS uređaje spojene na fiksnu telefonsku liniju te na SOS GPS/GPRS uređaje.

 

SOS GPS/GPRS uređaji koriste tel. SIM karticu, na bonove ili na pretplatu, koju možete ostvariti i kod nas.

- Ukoliko imate vlastitu SIM karticu, i dalje se možete prijaviti na naš dojavni centar na bilo koju uslugu koju nudimo.

- Pretplata sa našim SIM karticama uključuje besplatne pozive korisnika prema ugovaratelju / staratelju i dojavnom centru. U cijenu pretplate je uključeno 100MB internet prometa, trenutno lociranje osobe, tehnička podrška kod instalacije i korištenje sustava uz ugovornu obvezu u trajanju od minimalno 3 mjeseca koji se može raskinuti u skladu s Općim uvjetima ugovora.

 

Napomena:

1. Prodaja svih SOS uređaja je moguća bez ugovorne obveze (samostalno praćenje korisnika, članova obitelji i sl. ).

2. Ugovorna obveza u trajanju od minimalno 3 mjeseca.

3. Raskidanje ugovora je jednostavno, brzo i besplatno.U slučaju raskida ugovora jedino što podmirujete su troškovi tekućeg mjeseca u kojem se ugovor raskida.

Poveznice:
 
 
Povratak na Pakete usluga