Uobičajene zablude vezane za SOS ALARM sustav

 

Možda imate djeda, baku ili roditelje za koje mislite da bi dobro došao SOS ALARM sustav u njihovom domu.

Možda ste jedan od onih koji razmišljaju o korištenju SOS ALARM sustava u vlastitom domu.

Možda trebate SOS ALARM jer se Vi ili netko od vaših najmilijih sve teže krećete po kući ili imate neki zdrastveni problem ali još uvijek bez problema možete živjeti sami i želite samo dodatnu zaštitu u slučaju potrebe.

Ako imate problema da uvjerite nekog člana obitelji ili sebe da razmislite o korištenju SOS ALARM sustava u svom domu uzmite u obzir i sljedeće zabude o SOS ALARM sustavu:

 

SOS ALARM sustav je za starije ljude

Postoje mnoge fizičke ili mentalne nesposobnosti koje mnogim ljudima onemogućuju samostalni život i kretanje.

Neke nesposobnosti dolaze zbog godina ali mnoge druge imamo od rođenja  ili rane dobi.

Npr. možda imate urođenu srčanu manu pa postoji velika opasnost od srčanog udara ili ste možda doživjeli prometnu nesreću u djetinjstvu pa zbog toga Vam trebaju invalidska kolica da bi se kretali.

U ovakvim situacijama Vi ili vaši najmiliji možda želite živjeti samostalno i neovisno, u tom slučaju SOS ALARM sustav vam omogućuje dodatnu sigurnost da u slučaju potrebe pomoć stigne što prije i tako spriječite neželjene dugotrajne posljedice.

SOS ALARM sustav može biti od pomoći svakom bez obzira na godine.

 

Nisam dovoljno star za SOS ALARMNI sustav

Što smo stariji, većina nas misli, da nismo stari onoliko koliko kaže naša osobna iskaznica, bar ne u fizičkom smislu. Međutim, nezgode kao što su padovi mogu se dogoditi bilo kada i bilo kome, bez obzira na godine, iako učestalost raste kada dosegnemo određene godine. Prema statistikama jednoj od tri osobe, starijoj od 65 godina, dogodit će se pad najmanje jednom tijekom godine.

Također u istoj dobnoj skupini, padovi su glavni uzrok ozljeda opasnih po život ili ozljeda koje mogu uzrokovati trajnu invalidnost.

Instaliranjem SOS ALARM sustava u svom domu ne znači da ste postali stari već znači da ste svjesni određenih rizika koji dolaze s godinama i samim time spremniji za svaku izvanrednu situaciju.

 

Ne trebam SOS ALARM sustav jer ne živim sam

Nezgode i hitne medicinske situacije mogu se dogoditi bilo kada i mogu izazvati trajne posljedice, tako kada se dogodi npr. pad ili srčani udar svaka minuta je bitna da pomoć stigne što prije i da ne dođe do neželjenih trajnih posljedica.

Tako i kada ne živite sami postoji opasnost da ćete trebati pomoć a vaši ukućani neće biti pri ruci da vam pomognu.

SOS ALARM sustav Vam omogućuje da u bilo kojem trenutku i u bilo kojoj hitnoj situaciji možete pozvati pomoć ako vam je potrebna.

Poveznice:
 
 
Povratak na novosti