SOS ALARM SUSTAV MOŽE POMOĆI NAŠIM STARIJIMA SA SRČANOŽILNIM BOLESTIMA

 
SOS ALARM SUSTAV MOŽE POMOĆI NAŠIM STARIJIMA SA SRČANOŽILNIM BOLESTIMA

SOS ALARM SUSTAV MOŽE POMOĆI NAŠIM STARIJIMA SA SRČANOŽILNIM BOLESTIMA

Bolesti srca i krvnih žila su najčešći zdravstveni problemi među ljudima treće životne dobi. Više od 70% muškaraca i žena starijih od 60 godina živi sa nekom bolesti srca i krvnih žila, a postotak se povećava kod populacije starije od 80 godina.

Život sa bolestima srca i krvnih žila nije lagan, a sve veći broj osoba treće životne dobi koje pate od srčanožilnih bolesti žele živjeti samostalno i neovisno usprkos bolesti.Zbog toga je važno da im je u svakom trenutku, u slučaju potrebe, pomoć na dohvat ruke.

Postoji veliko rizik od srčanog udara kod osoba koje pate od srčanožilnih bolesti.

Do srčanog udara može doći brzo i nenadano, kao na filmu, ali može doći i polako uz određene simptome kao što su bolovi u prsima, bolovi u trbuhu ili mučnina i povraćanje, vrtoglavica i pojačano znojenje uz osjećaj hladnoće. U slučaju da osjetite neke od ovih simptoma potrebno je odmah pozvati hitnu pomoć ili posjetiti svog liječnika.

 

Zašto SOS Alarm sustav?

Zašto bi trebali razmisliti o SOS Alarmnom sustavu? Zato što vam može pomoći da živite neovisno i bezbrižno uz osjećaj sigurnosti da vam je, u slučaju potrebe, pomoć na dohvat ruke.

Bez SOS Alarmnog sustava možda nećete moći lako doći do telefona i pozvati pomoć.

Kada doživite srčani udar važno je što prije pozvati pomoć, jer što prije dobijete neophodnu medicinsku pomoć veća je vjerojatnost da ćete preživjeti srčani udar.

Uz SOS Alarmni sustav jednim pritiskom tipke možete kontaktirati osobe koje će vam poslati neophodnu medicinsku pomoć.

 
Povratak na novosti